23.09.2019 Schůzka pro všechny vedoucí kroužků

Pozor! změna termínu!!! pondělí 23. v září od 17h - poslední okamžik před zahájením činnosti střediska v novém školním roce přijďte všichni externí spolupracovníci a naši milí dobrovolníci! Bez Vás by to nešlo! Novinky, aktuality, změny? Velké školení BOZP... Co plánujeme, co pro Vás chystáme? Jak to bude letos? Zahajovací schůzka... a hurá kroužky můžou začít!

20.09.2019 členská schůze Spolku KUŠ

Zveme všechny zájemce o rozvoj volnočasových a vzdělávacích aktivit na Rohozné k společnému hodnocení letních táborů. Pustíme si fotky a sdílíme inspirativní programové nápady. Např. Pecha kucha - každý běh 20 snímků a 20s na jeden. Plán akcí na školní rok 2019/20 a možná i další výhledová náplň budoucího centra "Na Kuši" … od 18h přijď, každý kdož máš k činnosti spolku co říct!

02.09.2019 Přihlašování do kroužků

Dnes otevíráme on-line přihlašování! Elektronicky od 2. 9. 2019 přes Klientské centrum SVČ TEMPO, osobně na recepci v TEMPU v týdnech 9. – 27. 9. 2019 v pracovní dny od 14:00 do 17:00 Výše úplaty za zájmové vzdělávání je uváděna na celý školní rok 2019/2020. Úplatu je možné uhradit v pololetních splátkách. Podrobnosti na www stránkách SVČ TEMPO. Zahájení činnosti kroužků v týdnu od 30. 9. 2019, přesný údaj je uvedený na přihlášce. Dřívější zahájení kroužků je uvedeno v nabídce. Zájmový útvar bude otevřen pouze při dostatečném počtu přihlášených.

DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE Polná, okres Jihlava - netkatalog.czDomy dětí,  mládeže - netkatalog.cz

Prohlášení o přístupnosti dle zákona č.99/2019 sb.

Webová prezentace organizace TEMPO - středisko volného času Polná je vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje požadavky dle par. 4 a 5 zákona č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Pro popis informací na tomto webu je použit značkovací jazyk XHTML 1.0 Transitional. Kód stránek je vytvořen v souladu s normou a validací W3C - HTML 5. Stránky jsou přístupné i po vypnutí Javascriptových funkcí bez ztráty obsahové a navigační informace. Pro popis vzhledu je použit stylový předpis CSS. Některé texty nejsou definovány v relativních jednotkách. Pro zvětšení je potřeba použít systémových nástrojů (nastavení prohlížeče).

Na našem webu jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formát DOC a PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Vaše náměty či informace o problémech při zobrazovaní těchto stránek, stejně jako dotazy, návrhy nebo připomínky týkající se obsahu webu či důvodného podezření, že webová stránka nesplňuje výše uvedené požadavky par. 4 a 5 nebo že je důvod podle písmene b) neopodstatněný, včetně možnosti podat podnět vůči příslušným státním orgánům, můžete psát na adresu info@svctempo.cz.

Naši partneři